Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kerstconcert zondag 19 december 2021 GEANNULEERD

19 december 2021 om 15:30 - 17:00

19 december om 15:30

Aanvang 15.30 uur          –             Kerk open 14.45 uur

Dit is het vierde concert in de concertserie 2021-2022 in de Oude Jan

KERSTCONCERT MET MUZIKAAL GEZIN GEANNULEERD

Wij hadden ons erg verheugd op het kerstconcert van het Velpse Ensemble Cantico d’ Archi. En ongetwijfeld velen met ons. Er waren namelijk al meer kaarten in de voorverkoop verkocht dan wij nu bezoekers mogen toelaten vanwege de nieuwe coronamaatregelen. Voor het ensemble van de familie Jeukendrup is dit eveneens een grote teleurstelling, want ook vorig jaar moest ‘hun’ Kerstconcert in de Oude Jan al worden geannuleerd.

De rijksoverheid heeft een regeling opgesteld voor mensen die al een kaartje voor een voorstelling hebben gekocht (zie verderop). Om praktische redenen geven wij er de voorkeur aan om u uw geld terug te geven in plaats van een voucher beschikbaar te stellen.

Hoe zorgen wij ervoor dat u uw geld terug krijgt?

U kunt het door u gekochte kaartje weer inleveren bij boekhandel Jansen & de Feijter, uiteraard wanneer de boekhandel weer geopend is na de verplichte lockdown..

Vul dan op de achterkant duidelijk in:

               uw naam

               uw bankrekeningnummer

               uw telefoonnummer (voor het geval het nodig is contact op te nemen).

Wij maken het geld daarna over op uw bankrekening.

Uiteraard hopen wij het Ensemble Cantico d’ Archi op een later moment te mogen ontvangen in de Oude Jan.

‘Met Kerst willen we het liefst samenzijn met familie en vrienden’, vindt Martin Idema, voorzitter van Stichting Vrienden van de Oude Jan in Velp. ‘Hoe toepasselijk is het daarom dat een muzikale familie voor ons komt spelen en dat wij – vrienden en andere belangstellenden – samen naar hen komen luisteren’. Iedereen is welkom op het Kerstconcert in ons sfeervolle 12e eeuwse kerkje.

 Het Velpse gezin Jeukendrup vormt samen het Ensemble Cantico d’Archi, dat ‘het gezang van snaren’ betekent. Als ensemble treden zij op in diverse concertseries en op festivals in de regio.

Vader Guus is altviolist in het Koninklijk Concertgebouw Orkest, echtgenote Mirjam is free-lance violiste. Casper (17) zong als jongenssopraan in het Nationaal Jongenskoor. Nu speelt hij viool en wint prijzen met zijn composities. De uitvoering door het Nederlands Blazers Ensemble van zijn “Metamorfose – Alle Brüder werden Menschen” werd uitgezonden op de TV waarbij Julian (15) en Valentijn (12) optraden als solisten. Julian en Valentijn wonnen dit jaar prijzen op het Prinses Christina Concours en het Britten Celloconcours en  traden op tijdens het Zoom! Kamermuziekfestival. Valentijn was tevens solist in het Kinderprinsengrachtconcert.

Het gevarieerde Kerstprogramma bevat o.a. muziek van Vivaldi (Winter), Bach (deel dubbel vioolconcert), Tsjaikovski en Rachmaninov. Julian en Valentijn spelen de beroemde Passacaglia van Händel-Halvorsen. En tot slot spelen ze samen het toepasselijke ‘Weihnachten’ van de 19e eeuwse Duitse componist Engelbert Humperdinck.

 

Kaartverkoop

Kaarten voor dit concert zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij boekhandel Jansen & de Feijter, Emmastraat 6, Velp. Als er kaarten over zijn worden deze op zondag 21 november vanaf 14.45 uur verkocht in de Oude Jan.
Prijzen:
€ 15        reguliere toegangsprijs
€ 10        Vrienden van de Oude Jan
€   5        Gelrepas, CJP, 13 tot 18 jaar
Gratis     kinderen tot en met 12 jaar
Vrienden van de Oude Jan genieten een reductie van € 5 per concert. Ook Vriend worden? Zie de homepage van deze website.

 

CORONA PROTOCOL vanaf 13 jaar

Wij zijn verplicht de richtlijnen van het RIVM te volgen.
Bij binnenkomst controleren wij:

  • uw geldige coronatoegangsbewijs en
  • desgevraagd uw identiteitsbewijs.

Het coronatoegangsbewijs zet u zelf op uw mobiele telefoon, dit kan met de CoronaCheck-app.
Ook kunt u een papieren coronatoegangsbewijs laten zien.

Uiteraard blijft u thuis wanneer u positief getest bent of corona-gerelateerde klachten heeft.

Door de toepassing van deze maatregelen kunnen wij het concert doorgang laten vinden. Dit ook omdat u een vaste zitplaats heeft, die u overigens bij binnenkomst zelf kunt uitzoeken. Maximaal 2/3 deel van de aanwezige zitplaatsen is daarvoor beschikbaar. Daarmee hebben wij bij de kaartverkoop rekening gehouden.

Het voorgaande betekent helaas dat wij u na afloop van het concert geen drankje in de kerk zullen aanbieden.
U hoeft geen mondkapje te dragen, maar desgewenst mag dat natuurlijk wel.

Voor nadere informatie zie desgewenst:
https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/cultuur-uitgaan-en-sport/naar-theater-bioscoop-museum-of-concert

Gegevens

Datum:
19 december 2021
Tijd:
15:30 - 17:00
Evenement Categorie:

Locatie

de Oude Jan
Kerkstraat 56
Velp,
+ Google Maps

Gegevens

Datum:
19 december 2021
Tijd:
15:30 - 17:00
Evenement Categorie:

Locatie

de Oude Jan
Kerkstraat 56
Velp,
+ Google Maps