Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Meepraten over ontwerp buitenruimte “Oude Jan”

11 juni 2019 om 17:00 - 20:00

Omwonenden en andere belanghebbenden bezochten massaal de inloopbijeenkomst in de Oude Jan op 23 april jl. Zij waren daar in gesprek met de Stichting Vrienden van de Oude Jan en de gemeente Rheden over de vraag op welke wijze de openbare ruimte rond de kerk meer toekomstbestendig kan worden ingericht. De vele tientallen reacties zijn de basis geweest voor een ontwerp voor de inrichting van de buitenruimte. Dit ontwerp ligt op dinsdag 11 juni tussen 17.00 en 20.00 uur ter inzage tijdens een tweede inloopbijeenkomst in de Oude Jan.

Reageren op ontwerp
Het bestuur van de Stichting Vrienden van de Oude Jan en medewerkers van de gemeente Rheden horen graag van de aanwezigen wat zij vinden van het ontwerp. Sluit het aan bij de verwachtingen, ziet men mogelijkheden om het ontwerp te verbeteren of zijn er redenen om andere aanpassingen aan het ontwerp aan te brengen? Die informatie wordt gebruikt bij het verder afwerken van het plan.

Afronden van het ontwerp
Na deze tweede inloopbijeenkomst ronden gemeente Rheden en Vrienden van de Oude Jan het plan af en zorgen gezamenlijk voor de realisatie van het plan. Uiteraard houden zij daarbij zorgvuldig rekening met de bijzondere kwaliteiten van deze historische plek.

Gegevens

Datum:
11 juni 2019
Tijd:
17:00 - 20:00
Evenement Categorie:

Locatie

de Oude Jan
Kerkstraat 56
Velp,
+ Google Maps

Gegevens

Datum:
11 juni 2019
Tijd:
17:00 - 20:00
Evenement Categorie:

Locatie

de Oude Jan
Kerkstraat 56
Velp,
+ Google Maps