Laden Evenementen

« Alle evenementen

Toptalent piano in de Oude Jan in Velp

18 juli om 20:00 - 29 juli om 20:00

Al weer voor het negende jaar biedt de Oude Jan een podium aan internationaal toptalent. Zes avonden bespelen jonge hoogbegaafde pianisten de vleugel in het kader van een Masterclass die zij deze zomer in Duitsland volgen.

De concerten beginnen steeds om 20.00 uur, duren ongeveer een uur, de entree is gratis, maar aan het eind is er een collecte om bij te dragen in de onkosten van de musici zelf.

Programma:

dinsdag 18 juli                  musiceert Muzaffar Muidinov (Rusland/Oezbekistan) met werken van L. van Beethoven, F. Schubert, Fr. Chopin en S. Rachmaninov.

woensdag 19 juli             laat Hyelim Kim (Zuid-Korea) werken horen van F. Busoni, F. Schubert, J.S. Bach en S. Prokofiev.

donderdag 20 juli            speelt Giuseppe D’Elia (Italië); op zijn programma staat muziek van  W.A. Mozart, L. van Beethoven en R. Schumann.

donderdag 27 juli            musiceert Michał Oleszak (Polen) met werken van L. van Beethoven, Fr. Chopin, F. Liszt, K. Szymanowski en A. Scriabin.

vrijdag 28 juli                    speelt Clara Strobel (België) muziek van L. van Beethoven, F. Liszt en S. Prokofiev.

zaterdag 29 juli                rondt Tsuzumi Namikawa (Japan) dit concours af met werken van W.A. Mozart, J. Brahms en R. Schumann.

Eventuele wijzigingen in het programma voorbehouden.

 

 

Giuseppe D’Elia. Foto María Diez

 

 

 

Gegevens

Begin:
18 juli om 20:00
Einde:
29 juli om 20:00
Evenement Categorie:

Locatie

de Oude Jan
Kerkstraat 56
Velp,
+ Google Maps

Gegevens

Begin:
18 juli om 20:00
Einde:
29 juli om 20:00
Evenement Categorie:

Locatie

de Oude Jan
Kerkstraat 56
Velp,
+ Google Maps