Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Bert Simhoffer

15 april 2018 om 15:30

Bert Simhoffer bariton en

Frank Affolter begeleiding op piano

We krijgen op 15 april tot op zekere hoogte een verrassingsprogramma voorgeschoteld. Voorafgaand aan het opmaken van dit programma werd Bert vooral in beslag genomen door de verwachte geboorte van een kindje bij zijn vrouw Yvette. Het kwam er domweg niet van om een gedetailleerd programma door te geven.

Daarom volstaan we hier met Bert’s bericht toen we hem al lang geleden voor dit optreden vastlegden: “Ik maak een muzikaal reisje van topnummers uit een aantal Weense operettes, schlagers uit de dertiger jaren, evergreens uit de jaren vijftig en zestig en muzikale highlights uit onder andere Anatevka, De Man van La Mancha en The Sound of Music. Ook zult u gaan genieten van The Pianomen en Let the Sunshine In.

Een zeer gevarieerd programma dus, door mij aan elkaar gesproken met herinneringen uit onder andere m’n Velpse jaren.

Ik word begeleid door Frank Affolter, een begenadigd pianist en componist.”

Toegang € 10 per concert, inclusief een glas wijn of fris na afloop. Vrienden van de Oude Jan betalen € 8, bezitters van een Gelrepas of CJP en jongeren tot 18 jaar € 5; kinderen gratis. Kaartverkoop vanaf 15.00 uur in de Oude Jan. Voorverkoop bij boekhandel Jansen & de Feijter, Emmastraat 6 Velp.

Gegevens

Datum:
15 april 2018
Tijd:
15:30
Evenement Categorie:

Locatie

de Oude Jan
Kerkstraat 56
Velp,
+ Google Maps

Gegevens

Datum:
15 april 2018
Tijd:
15:30
Evenement Categorie:

Locatie

de Oude Jan
Kerkstraat 56
Velp,
+ Google Maps