Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Klassiek Pianorecital in Velp

19 januari 2020 om 15:30 - 17:00

‘Het wonderkind van weleer is inmiddels een begaafd en veelgevraagd pianiste’, vertelt Martin Idema, voorzitter van Stichting Vrienden van de Oude Jan. ‘We zijn trots dat Nicole Rudi op onze vleugel een recital komt geven.’ Het maandelijkse concert in het Romaanse kerkje in Velp is op zondag 19 januari om 15.30 uur.

Nicole Rudi werd in 1995 in Wolfsburg (Duitsland) geboren in een Duits-Oekraïense familie. Ze speelde al piano toen ze vijf jaar was. En vanaf haar negende won ze tal van internationale prijzen. Nu studeert Nicole aan de Hochschule für Musik, Theater und Medien in Hannover. Ze behaalde inmiddels haar Bachelordiploma (Cum Laude). Tussendoor studeerde ze een jaar in Wenen en volgde daar en elders masterclasses bij gerenommeerde musici. Ook won ze eerste prijzen op diverse concoursen in Italië en Duitsland. Komend voorjaar maakt ze een concerttournee door China.
Maar eerst komt Nicole nog spelen in Velp.

Op het afwisselende en klassieke programma staan muziekstukken van Bach uit “Das Wohltemperierten Klavier”, Sonates van Haydn, Janácek en Beethoven. Het recital wordt afgesloten met een opgewekte Polonaise van Chopin.

Kerkje De Oude Jan, Kerkstraat 56, Velp. Entree: € 12, inclusief een glas wijn of fris na afloop. Vrienden Oude Jan: € 10, bezitters Gelrepas, CJP en jongeren tot 18 jaar: € 5.
Kinderen gratis. Kaartverkoop vanaf 15.00 uur ter plaatse of voorverkoop bij boekhandel Jansen & de Feijter, Emmastraat 6, Velp (plaatsen uit de voorverkoop worden tot 15.15 uur gereserveerd).

Gegevens

Datum:
19 januari 2020
Tijd:
15:30 - 17:00
Evenement Categorie:

Locatie

de Oude Jan
Kerkstraat 56
Velp,
+ Google Maps

Gegevens

Datum:
19 januari 2020
Tijd:
15:30 - 17:00
Evenement Categorie:

Locatie

de Oude Jan
Kerkstraat 56
Velp,
+ Google Maps