Resultaten enquête bezoekers concerten Oude Jan: februari – april 2017

De stichting heeft tijdens de afgelopen drie concerten een enquête uitgezet onder de bezoekers van de concerten. Het doel van deze enquête was meer inzicht te krijgen in de wensen en behoeften van onze bezoekers. Er zijn 104 vragenlijsten ingeleverd. Deze zijn verwerkt en hebben geleid tot de volgende conclusies en aanbevelingen.

Meer dan de helft van onze bezoekers komen uit Velp. Ook uit de ons omringende plaatsen weten bezoekers ons echter te vinden. Bij het informeren van onze bezoekers over onze concerten zijn vooral de regiobode, onze jaarbrochure en nieuwsbrief van belang. Onze website, de flyer en de overige kranten zijn als informatiebron van mindere betekenis.

De keuze van de ensembles en muziek wordt door iedereen gewaardeerd. De afwisseling tussen zang, (oude)muziek, ensembles uit het HGO vindt men belangrijk.

De locatie, het kerkje, wordt als prettig ervaren. De accommodatie is mooi, sfeervol en past bij de muziek. Men zou het prettig vinden als er meer kussens beschikbaar zijn voor op de banken. Soms is het zicht op de musici beperkt, als men achterin zit. Als er een concert is, zou het mooi zijn als dit ook van buiten al zichtbaar is.

Wij willen iedereen bedanken voor het meedoen met deze enquête. Deze heeft ons waardevolle informatie opgeleverd, zodat we de concerten nog beter kunnen laten aansluiten op de behoeften van onze bezoekers.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *